Bestellen
....ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN GEZONDER LEVEN....MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK EN MAAK KENNIS MET KANGENWATER....SAMEN MET JOU KIJK IK NAAR DE BESTE MOGELIJKHEDEN DIE BIJ JOU PAST....

Gezond H2O

HET KANGEN WATER® APPARAAT

 

Er zijn mensen die schrikken van de aanschafwaarde van een Kangen Water® apparaat. Het is ook begrijpelijk als je de kosten ziet en dat schrikt af, echter in verhouding met vele andere producten die op de markt verkrijgbaar zijn en een levensduur van 25 jaar, bedraagt het bedrag voor een Leveluk SD501 Platium maar € 0,56 per dag voor een gezin van 3-5 personen. Dit is inclusief de jaarlijkse onderhoudskosten, exclusief de vervanging van de boodschappen aan schoonmaakmiddelen, conditioner en ontsmettingsmiddelen. Een flesje bronwater bij de plaatselijke supermarkt kost al meer. De vele mogelijkheden die het apparaat biedt maakt het juist aantrekkelijk om een Kangen Water® apparaat aan te schaffen. Zeker als je bewust wordt dat jij en je gezin een gezonder leven voor maar € 0,56 per dag kunt krijgen.

 

Voor de aanschaf van een apparaat kun je bij ons terrecht. Het apparaat is ook alleen maar aan te kopen via een ervaringsdeskundige (distributeur). Bij alle distributeurs betaal je hetzelfde. Onze toegevoegde waarde is dat we jou persoonlijk begeleiden met niet alleen de aanschaf, maar ook het gebruik van het toestel. Een echte meerwaarde in een persoonlijk contact. Je hebt altijd fabrieksgarantie, omdat de levering rechtstreeks geschied vanuit de fabriek. Hierdoor loop je geen enkel risico.

 

Ieder Kangen Water® apparaat is uitgerust met een filter en platina gecoate zuivere titanium elektrode platen. Het aantal platen in ieder apparaat zijn bepalend voor de aanschafprijs en voor welke doelgroep dit apparaat geschikt is. Hieronder vind je de uitleg van ieder model.

LEVELUK K8

 

De Kangen® 8 is het meest krachtige apparaat van Enagic® en beschikt over 8 platina gecoate titanium platen. Genereert: Sterk Kangen Water® (11.5 ), Kangen Water® (8,5 – 9.5pH), neutraal water (pH van 7.0), licht zuur “Beauty” Water (4.0 – 6.0), en sterk zuur Water (2.5pH)

 

Doelgroep : de mensen die gebruik willen maken van een hoge tapsnelheid en veel water afnemen.

 

Prijs: 3.660,00 euro, exclusief B.T.W.

 

5 jaar garantie!

LEVELUK SD501 Platium

 

De SD501 Platium heeft een modern ontwerp, dat prachtig combineert met stijlvolle hedendaagse keukens. Het apparaat van Enagic® en beschikt over 7 platina gecoate titanium platen. Genereert: Sterk Kangen Water® (11.5 pH), Kangen Water® (8,5 – 9.5pH), neutraal water (pH van 7.0), licht zuur “Beauty” Water (4.0 – 6.0), en sterk zuur Water (2.5pH)

 

Doelgroep : gezinnen 3-5 personen

 

Prijs: 3.000,00 euro, exclusief B.T.W.

 

5 jaar garantie!

LEVELUK SD501

 

De SD501 heeft dezelfde mogelijkheden als de SD501 Platium en heeft een andere uitstraling. Het apparaat van Enagic® en beschikt over 7 platina gecoate titanium platen. Genereert: Sterk Kangen Water® (11.5 pH), Kangen Water® (8,5 – 9.5pH), neutraal water (pH van 7.0), licht zuur “Beauty” Water (4.0 – 6.0), en sterk zuur Water (2.5pH)

 

Doelgroep : gezinnen 3-5 personen

 

Prijs: 2.780,00 euro, exclusief B.T.W.

 

5 jaar garantie!

JUNIOR MODEL, JRII

 

De Junior Model, JRII – Het Starter Model - van Enagic® en beschikt over 3 platina gecoate titanium platen. Genereert: Sterk Kangen Water® (11.5 pH), Kangen Water® (8,5 – 9.5pH), neutraal water (pH van 7.0), licht zuur “Beauty” Water (4.0 – 6.0), en sterk zuur Water (2.5pH)

 

Doelgroep : 1-2 persoons huishoudens

 

Prijs: 1.680,00 euro, exclusief B.T.W.

 

3 jaar garantie!

LEVELUK R

 

De Leveluk R, Starter Model / Reis Model van Enagic® Is een reismodel en maakt geen Sterk Kangen Water® (11.5 pH) sterk zuur Water (2.5pH)

 

Doelgroep : 1-2 persoons huishoudens

 

Prijs: 1.180,00 euro, exclusief B.T.W.

 

3 jaar garantie!

ANESPA, thuis-spa systeem

 

Het exclusieve ANESPA Home Spa System transformeert uw gewone badkamer om in een natuurlijke warmwaterbron resort. De ANESPA bevat een mix van natuurlijke warmwaterbron ingrediënten en mineralen die het water licht alkalisch en zeer ontspannend maakt!

 

De ANESPA produceert een continue stroom van gezond, geïoniseerd mineraalwater. Het verwijdert chloor en andere schadelijke stoffen in uw leidingwater, en voegt veilig, hydraterende mineralen die gezond zijn voor je huid en haar toe. ANESPA genereert mineraal ionen water.

 

Doelgroep : de mensen die meer aandacht willen geven aan de huid.

 

Prijs: 1.680 euro, exclusief B.T.W. (in combinatie met een Enagic Kangen Water® apparaat, ovalen je al een Leveluk apparaat hebt, kost de Anespa € 1180,00 exclusief B.T.W.)

 

3 jaar garantie!

ONDERHOUD EN BETALINGSMOGELIJKHEDEN

 

Persoonlijk vinden wij het belangrijk dat je goede voorlichting krijgt in de keuze van jouw apparaat en wat erbij komt kijken. In de meeste gevallen vind je niets terug op internet over de punten waar je rekening mee dient te houden met installatie, onderhoud en garantie. De meeste mensen ervaren als prettig dat ze een contactpersoon hebben ook na hun aankoop. Overweeg jij een apparaat aan te schaffen, dan neem gerust met ons contact op.

Ook als je meer wil weten wat de alternatieve betalingsmogelijkheden zijn als je de aanschafprijs te hoog vindt, kun je bij mij terrecht. Via de fabrikant Enagic® is een betalingsregeling mogelijk. We bieden de service om je daarbij te helpen.