Kangen Water® en de mogelijkheden

Gezond H2O

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK EN MAAK KENNIS MET KANGENWATER....SAMEN MET JOU KIJKEN WE NAAR DE BESTE MOGELIJKHEDEN DIE BIJ JOU PAST....

5 SOORTEN WATER

 

Door een eenvoudige druk op een knop maak je 5 verschillende soorten water, voor diverse doeleinden. Hieronder vind je de kracht van een Kangen Water® Apparaat en haar mogelijkheden.

 

Kangen Water® pH 8.5, 9.0 of 9.5

Kangen Water zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen in je lichaam worden afgevoerd. Ook de opname van energie uit voedingsstoffen wordt bevorderd door het drinken van Kangen Water. Kangen Water maakt je energieker en zorgt ervoor dat je er fris en gezond uitziet. Naarmate je ouder wordt, moet je meer aandacht besteden aan het ontzuren van je lichaam. Wat is er mooier als je je heerlijk voelt, lichamelijk sterker bent en daardoor minder gevoelig voor de bekende kwaaltjes.

Het water zorgt ervoor dat er sprake is van een gezonde hydratatie en energie. Inmiddels zijn er wereldwijd talloze voorbeelden te vinden over de kracht van Kangen Water®.

 

Neutraal Water pH 7.0

Dit water is heerlijk drinkwater dat uitermate geschikt is voor de bereiding van baby voeding. Het is enkel gezuiverd door de koolstoffilter maar is niet door de titaniumplaten gegaan. Dit wil zeggen dat het water wel gefilterd is, maar niet micro-geclusterd of geïoniseerd. Van nature hebben baby’s nog een perfecte zuurtegraad. Medicijnen zijn gemaakt om ze met kraanwater in te nemen, zodat ze in je maag terrecht komen en vanuit daar gaan werken. Voedingssupplementen kan je dan weer wel met Kangenwater® innemen omdat dit zorgt voor een betere en snellere opname.

 

Beauty Water pH 5.5 - 6.0

Dit licht zuur water of Beauty water is, zoals de naam het zelf zegt, bijzonder geschikt voor een aantal beauty toepassingen. De zuurtegraad van je huid schommelt tussen pH 4.0 en pH 6.0. Normaal douchewater is kraanwater met een pH waarde van 7.0 wat te alkalisch is voor de huid. Hierdoor droogt je huid gemakkelijk uit. Door het benevelen met Beauty water herstel je de zuurgraad van je lichaam en heb je minder last van een droge huid. Omdat je huid een perfecte hydratatie krijgt gaat je huid ook stralen! Je zult merken dat mensen aan je gaan vragen hoe het komt dat je een rustiger uitstraling hebt.

Beauty water is uitermate geschikt als een vervanger voor een gezichtstoner. Het zorgt voor een reinigend en verzorgend effect. Met dat verschil dat Beauty water geheel vrij is van chemische stoffen. De eigenschappen van Beauty water zorgen voor de versteviging van je huid.

 

Na het wassen van je haar kan je Beauty water gebruiken in plaats van een conditioner. Net zoals je huid, hebben je haren ook een iets zuurdere pH nodig. Met Beauty water zorg je ervoor dat je haarschubben mooi dichtgaan, zodat een extra glans ontstaat. Een vacht van een hond wordt zachter door de vacht met Beauty water te wassen en regelmatig bestuiven.

 

Sterk Alkanisch Water pH 11.5

Dit water is niet drinkbaar en helpt voornamelijk bij de hygiëne in je dagelijkse leven. Je kan het water gebruiken om te poetsen of af te wassen zonder gebruik te moeten maken van schadelijke of chemische stoffen. De extra kracht en absorptievermogen van het water met pH 11.5 verwijdert bovendien koffie-, olie- en (huid)vetvlekken. Sterk Alkanisch water is een ideale vervanger voor andere schoonmaakmiddelen.

 

Door zijn sterk vet oplossend vermogen kan je het water gebruiken om groenten en fruit te spoelen. De meeste pesticiden zijn immers gemaakt op basis van olie wat je met gewoon kraanwater onmogelijk kan verwijderen. Dankzij het sterk alkalisch water worden deze pesticiden opgelost. Groenten en fruit krijgen opnieuw hun echte en natuurlijke smaak. Je eten wordt heerlijker van smaak, waardoor je ook meer gaat genieten van je maaltijd en het eten van fruit wordt een feestje.

 

Sterk Zuur Water pH 2.5

Sterk Zuur water heeft de eigenschap om sterk te ontsmetten. Gebruik het Sterk Zuur water om je keukengerei, snijplanken en werkbladen schoon te maken en vrij te houden van bacteriën. Ook je handen desinfecteren is heel eenvoudig met pH 2.5. Met dit Sterk Zuur water reinig en desinfecteer je grondig je badkamer, je keuken of zelfs het hele huis.

 

Op internet zijn inmiddels talloze toepassingen te vinden. Dagelijks worden weer nieuwe aanvullingen geplaatst. Kortom het is meer dan alleen gezond water drinken. Voor iedereen is het een aanvulling op je leven. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Kangen Water® Apparaat, dan neem gerust met ons contact op.